tidur

salam, nak tanya normal tak 9week susah nak tidur waktu malam? ada yang pernah mengalami?

13 Balas

Same la.. Sy pun susah nk tdo dr awal pregnant smp skrg dh 15 mnggu. Tak pernah tidur lena... Kejap2 tersedar. Bila dah tersedar, ambil mase 2, 3 jam pulak untuk betul2 lena. Tu pun lena dalam sejam lepas tu sedar balik. End up sy jd penat je spjg hari dan banyak terbaring. Tapi tak leh tidur.

Ada² sbb perut rasa tk selesa, sebu n berangin.. mmg tk selesa nk tido.. so sy slalu ltk minyak angin blkg badan n mtk suami urut sikit² bg angin klua..

xpernah pulak sis😅 sy start susah nak tdo bila perut dh makin membesar, dlm 6 bulan keatas gitu

Normal. Saya pom macam tu jugak perut kadang2 rasa tak selesa masuk second semester baru okay

Normal. Sy sejak 4 weeks preggy sampai la skrg 16 weeks masih susah nak tido sb x selesa

Sy kuat tido...dr mula prgnt smpi lani nk 10w dh...tido je..ngntuk je...

Kalau saya,saya kuat tido ada la..bila dah nak dekat due,mmg susah tido

Saya pn mcm tu dlu . skrg 17 week mudah trlelap , rasa penat sgt bdn

sy hr tu awl2 ade gak susah nk tdo.. tp tu sbb pedih ulu hati..

Sma lah skrg da 35week lg xdpt tdo mata dah terbih panda