Tompokkan Darah

Salam.. Nak tanya.. Normal ke sy 34 minggu.. Ad keluar tompokkan darah.. Bru 1st ni keluar.. Sblm ni xpernah.. Xda sakit apa2.. Mohon pencerahan

3 Balas

Tu tanda-tanda nak dekat melahirkan anak. Seminggu lepas, berlaku kepada saya sendiri. Telefon doktor. Doktor kata, kalau tak rasa sakit. Tak payah datang hospital.

pergi klinik/hospital yg berdekatan, tnya doc... kn nurse or doc ada pesan klau ada darah cepat pergi hospital. 🙂 smoga urusan sis dipermudahkn

better g hsptl asap