daftar hospital

Salam nak tanya, nak kena daftar hospital awal awal ke sebelum due?

6 Balas

selalu kalau hospital kerajaan takyah daftar.. hospital swasta kte kene pegi check-up 2-3 kt sane dlu sebelum bersalin utk dyorg tahu keadaan kte semasa mengandung.

Kalau nk wad FPP bru daftar. Kalau bersalin biasa kelas 2/3 walk in je kalau kt kerajaan.

Kalau kat hos melaka (kerajaan) sy daftaf dulu.. Lpas tu kena check up lagi

Rasanye mcm tak perlu sis..

Depends on hospital

Kalau area sy x perlu. Hosp likas sabah. Bila nak beranak terus dtg bawa buku