Sembelit waktu trim 2

Salam hi. Nak tanya mommies2 yang ada pengalaman sembelit / susah nak membuang waktu preggie, ada tips tak ? Kena minum apa2 ke ?

6 Balas

minum byk air putih which is air masak .then makan buah .sya ritu makan strawberry, pisang , kiwi .bila sya buat mcm tu alhamdulillah okay .

Saya pun mcm kmu sis, sya beli dragon fruit purple memang dpt membuang mcm biasa xda sembelit dah

Saya minum fresh orange kosong no sugar setiap hari. Alhamdulillah setakat ni takde sembelit.

Mnum susu full cream + pisang 👏🏻

makan buah orange or minum jus oren.

minum air oren