confius

salam hi, nak tanya lah sy last period 22/1/20 tapi 15/2/20 haritu sy test upt positif tapi kabur,semalam sy mcm ada tanda sakit perut nk period plk. So tadi pagi sy test upt lagi sekali result sama positif. Adakah result tu salah?

2 Balas

Kalau double line tu in shaa Allah positif je sis. Sakit bwh perut mcm senggugut tu normal selagi takde bleeding sbb rahim tengah mengembang.

4y ago

ye double line and line merah tu lebih pekat sikit berbanding yg pertama test.

kalau nk lebih tepat sis tnggu lagi 2 mnggu baru check skali lgi.. saya mula2 mcm sis jgk sakit perut mcm nk period jgk..doc kata normal