Upt samar tolong jawab sape yg arif

Salam hi , nak tanya kenapa line upt samar2 , banyak kali test pun samar , selang sehari dua pun masih samar , guna air kencing pertama pun samar lagi . Apa penyebab ? Ke false line , tolong jawabkan sape yg tahu . Tak pergi jumpa doktor lagi sbb nk makesure line terang dulu

7 Balas

sy period dah lmbt 23hari last period 8/8 period sy regular,and penah buat upt negative..smlm Tgh Hari Ada spotting pinkish 1titik saja...pastu dah xda smpai skrg...perlu sy tggu next period ke baru check lagi upt?😅

UPT bkn OPK sis. samar ke terang ke tetap pregnant. mcm mmbazir ke klu nk test smpai terang pon sbb mmng mengandung. hormon hcg rendah mmng kabur.

7mo ago

jarang mkn , yg ni baru mkn setiap hari

samar sbb level hormon hcg masih rendah.. da bpe hri period delay? bley test gne clearblue digital bley tw da bpe weeks..

jgn check slalu, risau overthinking..inshaAllah kalau line samar tu dh ada..inshaAllah ada la tu

Saya check guna ni beli kt shoppee 😄

7mo ago

mmg funtion y ni..haha.. recommended sgt drpd beli yg digital tu..dah 40 ringgit🤣

Letak gmbr sis... U guna upt brnd ape?

7mo ago

yg harini hampir xnampk line , kita pikir positive jelah mungkin hormon hcg rendah kan

guna digital clearblue