Upt samar tolong jawab sape yg arif

Salam hi , nak tanya kenapa line upt samar2 , banyak kali test pun samar , selang sehari dua pun masih samar , guna air kencing pertama pun samar lagi . Apa penyebab ? Ke false line , tolong jawabkan sape yg tahu . Tak pergi jumpa doktor lagi sbb nk makesure line terang dulu

7 Balas

sy period dah lmbt 23hari last period 8/8 period sy regular,and penah buat upt negative..smlm Tgh Hari Ada spotting pinkish 1titik saja...pastu dah xda smpai skrg...perlu sy tggu next period ke baru check lagi upt?😅