Minyak kelapa dara

Salam, nak tanya kandungan berapa bulan sesuai amalkan minyak kelapa dara? Boleh ke amalkan minyak kelapa dara?

11 Balas

Minyak kelape dara ni ade y ckap tuk minum tp sis boleh refer fb doktor imelda n dlm apps ni pn ade up pasal mnyak kelape dare ni,ade y ckap klau minum senang bsalin,hb cantik tp doktor imelda ckap smue 2 x betul atau over claim.. Minyak kelape dare ni boleh d pakai tuk luaran mcm mase nk buat urutan prineum dr kandugan 34w.. Ade jugak info y mngatakan mnyak klapa dare y d minum akan mnyukarkn jahitan akibat koyak bsalin.. Waallahuallam..

Nurse yg sambut anak sy kata tak perlu minum minyak ni sebab takut kulit bawah jd lembut sangat, nnt susah nak jahit.

Sy amalkan sapu minyak kelapa dara dr awal preggy n mon vco ms perut 7bln.ok tak de mslh

Sya ambil vco pun sbb smbelit.. Lpas ambil vco snang nk membuang😊

Saya amalkan minyak kelapa dara start 3month kandungan..

Wslm. Sy xminum minyak kelapa dara. Sy sapu pd bhgian perut.

5y ago

Sama. Xboleh telan. Sy sapu kwsan luar je

7 bln dah blh amal da sis..

7 bulan ke atas sis

Amalkan time 7bulan

7 bln ke ats sis..