keputihan

Salam. Nak tanya kalau masa kencing ada keluar keputihan sedikit warna putih. Normal tak? Usia kandungan 5 minggu.

9 Balas

Normal sis..sy Makan yougurt asli...lepas tu hilang dalam seminggu tu mmg bersih...bila dah lama xmkn dia jd balik tp xbnyk mcm sebelum...sis cuba la..mana tau okay...ni sy dpt tip dr org lain juga..😊😊

normal tu sis..sy pn ada kputihan jgk msa awal khamilan..tp klu keputihan tu mkin truk n brubah wrna sis kna refer doc cpt2..jgk biarkn plak tkut nnt effect bby

Normal. Klu rasa x selesa ckp je kat klinik ada keputihan. Nnti dia bg ubat insert

normal sis, tak normal kalau berlebihan n dah bertukar warne keputihan tu

Selagi tak gatal dan tak berbau kira normal

keputihan normal waktu pregnnt 😊

Normal jer sis

Normal😊

Normal