KEPUTIHAN SETIAP HARI

Ibu ibu alami keputihan warna putih tak ? Saya setiap kali lepas kencing mesti keluar keputihan sekali. Normal kan

1 Balas

sis kena jaga kebersihan , lepas berhadas tu pastikan tempat itu kering . Kalau rajin boleh try buat sitz bath ( boleh Google ya ) kurangkan makan or minum manis . ikhtiar makan dengan plain yogurt dan banyakkan minum air masak secukupnya .

12mo ago

Saya mmg akan lap lepas pergi toilet dan banyak mnum air suam tapi tetap ada. Atau pemakann saya yg tak bagus.