Doppler

Salam hi, Nak tanya berkaitan doppler, since ni first pregnancy so xsure sama ada kalau kita beli smdri doppler utk kegunaan sendiri okay ke x? Ke ada masalah apa apa ke huhu Sekarang musim PKP ni husband xbagi keluar sendri nak scan perut since dia pun dah 2 bulan xdapat balik and xtahu smpai bila baru boleh balik sebab kitorang mmg LDR. Sepatutnya mmg ada date dah nk pegi scan dkat klinik swasta bila dah jadi mcm ni terpaksa la tangguhkan dulu. So mengharapkan nak beli doppler la nk legakan hati sndri bila boleh dengar degupan janyung baby huhu. Sebab last scan time bukak buku pink time 8weeks tu first and last scan dulu. So hmm sekarang dah 16 weeks mula la jadi paranoid kejap pikir mcm mana la keadaan dalam rahim tu. ?

1 Balas

Waalaikumussalam wbt. Hye... Kalau awak risaukan kandungan awak better pergi klinik n check... Anything happen or curious boleh mintak nasihat doktor...