16 minggu

Bila cekup utk second time ni misi scan guna fetal doppler tu kan, tp misi tak ckp apa2 masa scan, lma juga dia scan mksdnya jntung baby ok kan? tkut ja sbb masa 16 minggu ni blum rasa lg gerak bby so taktau ok ke tak.

1 Balas

waktu i dulu pon nurse susah nak trace jantung baby sebab katanya perut tebal 😅 tapi jika dengar bunyi jantung tu kira ok. Dulu rasa gerak baby pon dalam 22 or 23 weeks. If still rasa tak sure boleh pergi klinik biasa and scan no worries.