Batuk/Tersedak

Salam nak tanya baby saya nak masuk 3bulan. Dia banyak bercakap cuma kadang2 tu bila dia tengah main cakap2 sendiri dia boleh batuk kadang2 macam sampai tersedak cepat2 bangunkan dia tepuk dia. Ada tips tak nak elakkan dia tersedak. Risau kadang2 tinggal dia sekejap nak buat kerja.

3 Balas

Baby saya buat2 batuk tersedak sebab nak dukung sebab dia tahu kalau nangis memang tak dapat dukungnya.hahahadoii

5y ago

Tak berani pulak nak assume batuk drama ke batuk tersedak tapi ada beza bunyi dia. Saya dukung je tepuk2 seround satu rumah letak balik main 😅

Ya sis. Kdg2 mcm tu. Anak sy pun sama. 9m. Pot pet pot pet. Mcm bunyi tercekik 😅😅. Lepas tu oke balik.

5y ago

🤭🤭🤭🤭

Klau baby tgh baring tinggi kn ckit bantal dia