baby 1 bulan

Salam.. Nak tanya, baby saya baru sebulan.. Susu cmpur bf dan formula.. Sejak masok sebulan 2 hari sekali baru berak.. Sekali berak byk sgt. Ni dh msok 4hari tak berak.. Tp perut dia lembut tak keras atau kembung,kencing byk,kentut kerap.. Normal ke??

8 Balas

If bagi FM kena berak hari2 sis.. Sy pn bgi mix juga skg baby masuk 4bln.. Pernah juga baby tk berak 3hri tpi hri ke3 tu dia berak bnyak.. Lepas tu dia dah berak hari2. Perut baby sy pn sma tk kembung, tk keras n baby kerap kentut.. As long as dia tk meragam maksudnya ok. Tapi utk kepastian sis tanya doc...