baby berak sedikit tetapi kerap

hye momies semua..lately ni bby saya berak sikit2 tp kerap.. dy asyik kentut sekali dgn kluar tahi tp sikit sgt.. bby bru usia sebulan lebih.. sebelum ni berak byk ja.. siang sy bg fm mlm sy bg bf.. #pleasehelp #firsttimemom #advicepls #firstbaby #bantusharing #firstmom

1 Balas

utk bf,,tgk pemakanan si ibu .. sgt pengaruhi anak.. utk fm,,mungkin xsesuai dgn anak.. cuba tukar fm.. tp klu ibu surirumah,,better fully bf je.. bagus utk anak..

2y ago

dh tukar susu fm yg lain dh sis.. sy siang keja sbb tu bg susu fm mlm je bg bf