baby berak 5hari sekali normal ke ? baby menyusu badan😭

baby berak 5hari sekali sejak masuk 2bulan normal ke ? perut tk kembung , tak keras , isap susu banyak , kencing banyak dan kentut banyak kali jgk seharu

2 Balas

kalau fully bf normal, asal apa yg awak ckp tuh semua okay, takpa. max 2week tak berak

10mo ago

asal dia tak cirit birit or semblit takpa. mmg sekali berak byk n berbau sbb da lama tak berak kan. anak saya paling lama 7-9hari pun pernah, tanya doktor pun doktor ckp normal. sbb dewasa pun ada stgah jenis mcm tuh kan.

warna najis ,