Salam semuaa

Salam nak tanya awal kehamilan 4w korang kerap kencing malam je ke atau pagi petang siang malam 😅

7 Balas

malam memang kerap kencing. dari awal2 n even dh 14 mnggu skrg pun still sama. but xsure sbb pregnant or sbb uti sbb lab test tnjuk sy ada uti. huhu dr ckp uti mmg akn kerap kencing malam

sepanjang saya pregnant, tiap masa rasa nak kencing tak minum air pun rasa nak terkucil tengah tidur pun sama. lepas bersalin ni lega sikit minum la banyak mana pun kencing ikut mood je

1st trim pagi petang siang mlm. now 2nd trim kurang skit. tapi susah nak tahan kencing kalau lambat ke toilet mmg cari pasal 🤣🤣🤣🤣

sentiasa. kalau kerap kencing malam sahaja tu risau boleh jadi simptom DM.

pagi petang siang malam sis😁

tiap jam ke tandas. 🤣🤣🤣

saya sentiasa ke tandas sis 🤣