kerap kencing

Salam mummy's.. Nk tnya, normal ke awal pregnant asyik nk kencing je?

17 Balas

Normal je sis . Sy kandungan 3 bulan kerap kencing . Sengah jam duduk da nak buang lagi . Kalau balik kg taksah tak singgah pam minyak. Org yg kerja tu pun boleh cam saya da sbb asyk singgah situ je sbb nak kencing😂

5y ago

Tapi kn sy bru 4week tapi kerap kencing

Normal jerrr sis.. 1st trimester & 3rd trimester sedia jak lah selalu masuk tandas.. Sy skrg 3rd trimester, bru nak tlelap tidur tetiberrr jer nak kencing.. Kencing pun sikit ja

Sy rasa normal sbb wife sy mmg mcm tu jugak.. Sebab anak kami rambut lebat.. Kalau baby rambut lebat mmg akan sentiasa nak kencing

Wslm sis, normal sis.. even tghmalam pun pegi tandas lagi2 rumah sy ni sejuk kalau waktu malam 😄

Yup. 2nd trimester akan back to normal. Nnti 3rd trimester pun akn kerap kencing.

Normal. Jangan kata awal, dekat nak due pun asyik nak terkencing. 😜

5y ago

Kiranya perkara biasa la tu

Normal je sis..lagi2 dah hujung, malam2..macam dah ade time..

Sye dri awl pregnant smpai skrg mmg kuat sgt kncing😇

Normal... i was 5weeks dan sya kerap kencing time tu..

Haah sy pown slalu sgt pergi toilet buang air..