Blood dalam urine

Salam nak tanya ada x yg ibu2 yg pengalaman pregnant test urine ada blood...boleh bg pendapat@cara x utk rawat x??Sya rsau la🥲🥲

5 Balas

Saya ada , setiap kali checkup always detected blood in urine . Then doktor amik sampel urine untuk check lebih detail . Ade kuman ke tak dlm urine. Alhamdulillah takde pape . Papepun setiap kali kita kencing always tengok okeyh . Kalau rasa ade darah kt urine inform je kat doktor . Jaga kebersihan miss V

1y ago

owh....jadi sis...sampai bersalin ke sis sangkut blood sis...lepas bersalin doc ada ckp apa2 x sis

kencing kotor ke? dah jumpa doktor? pergi jumpa doktor dulu. kalau kencing kotor, boleh banyakkan minum air kemudian minum air barli.

1y ago

kalau u jaga betul, insya Allah dah takde. u tgok je water intake u then barli. takpe. semua org pernah jadi first mom banyak tanya. hehe

tu la sis😅😅hehe...tq sis..bg pandangan ya🥰🥰

mungkin ad batu karang..msti check dr u consult..

kencing kotor ke?