worry

as salam.. nak tanya ada x ibu2 yg bila makan muntah balik.. tp lapar.. ibu2 buat apa ya?

16 Balas

Makan j lg.. kalau lapar slalu nye sy makan buah.. xpn nasi sesenduk.. stdby la oat ke roti.. ape2 mknan y senang dicapai o dibuat Sb sy xrajin mane pn nk masak😂 rase menyampah kdg2 tgok kuali.. kdg2 ptg2 kalau lapar g kedai.. beli la pape makanan.. sy cume xminum manis2 sgt.. air putih bykkn minum Sb kdg2 minum air putih pn knyg n wajib minum.. normal la kalau kerap kencing😆