SUSU BADAN

Salam nak tanya, ada lagi ke peluang untuk menyusu badan bila kita lama tak bagi susu? Anak saya baru dua bulan. Sekarang Saya bagi susu formula sebab susu saya tak banyak since saya demam campak tempoh hari and susu badan saya mula drop gila gila. Dah cuba minum horlick and cuba kurma merah semua tak jadi. Lobak putih je belum cuba.

1 Balas

Wasalam. Boleh je lagi. Baby still kecik boleh siss…sy anak dh 3 tahun sy stop 2 bulan pn susu ada balik. Bg waktu malam time dia mamai pn ok. At least bg ransangan utk susu tu ada balik

7mo ago

Aaa terima kasih banyak