Susu ibu drop

Sekarang anak saya sudah 1 bulan , susu badan semakin drop. Dh cuba pelbagai cara , tapi still tak jalan. Okay ke kalau baby full menyusu susu formula ?

6 Balas

Salam , u dont stress . If ibu rasa kene bagi fm bagi je dari anak lapar . Lagi ibu stress , lagi susu tak ada . Tapi ibu cuba juga tidur yang cukup . Dan ibu kene ingat ada sebab kenapa susu formula tu ada , untuk membantu ibu2 yg tiada susu untuk bagi kat anak .

3w ago

btul jgn stress bila stress automtik Air susu drop

ambil papaya muda,buat sup.. cara ni berkesan.. sya pun guna cara ni sbb air susu tak byk,lpas mnum soup papaya muda trus banjir susu

3w ago

Owh, nanti saya cuba. Thank you ibu ✨

Be strong ya mommy. Susu formula ni banyak cabaran, kena try and error

3w ago

Say try roti jagung berkesan juga. Tp masa yg sama saya minum susu kurma farm fresh dengan makan sup lobak putih. Awak cubalah ye

Keputusan tu ibu kena buat sendiri…

try mngurut sis utk lancarkn susu

cuba kurma cina sis

3w ago

Ya saya dh cuba. Saya buat sup.