Spotting

Salam n hi... Sy nak tnya la siapa2 yg ada pngalaman spotting di awal usia kehamilan.. Adakah ianya bahaya? Semalam sy tgk ada spotting color coklat.. Then sy g klinik utk checkup.. Doc kata kantung baby membesar elok.. Tp baby membesar xikut tumbesaran yg sepatutnya.. Pada 7/1 sy scan doc kata baby sy dah 6 weeks... Smlm 31/1 sy scan doc kata ukuran baby sy still 6 weeks 4 5 days mcm tu... Sy risau... Apa yg patut sy buat ya?

3 Balas

bykkan rehat..makan asid folik

2y ago

insyaAllah... doc sruh sy tggu bby jatuh sndiri lg 4 5 hari... tp sy harap moga ada keajaiban utk baby dlm kandungan sy ni