GBS bakteria semasa pregnant

Salam n hi mommies. Siapa di sini pernah kena GBS? Yg bateria di dlm faraj tu. Nak tanya, kalau ada bakteria tu boleh bersama suami tak?

1 Balas

Saya x pernah kena, tapi klu ada problem better treat dulu. Takut jadi masalah lain. Usually klu ada jangkitan ni cepat sembuh dgn bantuan ubat. Apa2 pun treat dulu ya, sbb awk pregnant

2y ago

Itula.. sy tak boleh makan antibiotic doc bagi tu sbb ada allergies dgn antibiotics. So doc bagi ubat masuk ikut bawah tu je.