Positive gbs

Hi mommies, kalau postive gbs lepas bersama dengan suami, memang suami akan rasa gatal ke? Tapi saya sendiri tak pernah rasa gatal pun, normal tak ye? Doc akan start antibiotics masa deliver atau dia akan start once detect gbs+?

2 Balas

sy gbs & candida. tak pernah pula masa selepas bersama suami rasa gatal. antibiotik akan on masa awak nk deliver baby. mean awak ada salah satu tanda2 nk bersalin terus ja pergi hospital. inform yg awak ada gbs then nnt time tu doctor akan start on antibiotik dkt awak. mcm sy mmg xdn on. sbb masa masok labour room sy dh full bukaan. masok2 doctor soh teran ja😅. masa tengah tggu nk masok labour room air ketuban pecah.

3mo ago

Ohh saya checkup gov so dia tak bagi pun antibiotic untuk sekarang tula risau baby terkena jangkitan masa dalam kandungan

sy pon +gbs lepas bersama suami xda rasa gatal, masa first check kk dpt tahu +gbs Dr bagi satu ubat insert, then masa admit nak deliver baru Dr on antibiotic ..