due date berubah

Salam n hye ibu2 semua♥️ Nak tanye sikit..pada asalnye due sy 23/6,tapi last scan haritu berubah jdik 1/7.. Then nurse tu bgi tmpoh shingga 29/6 ni shje..kalau tak bersalin jgk , kena serah diri la 29 tu. Hehe,ibu2 lain pernah ada pengalaman mcm ni x? Doakan sy ye...brdebar2 rse..anak pertama ni?skrg da 38 weeks 2 hari

1 Balas

Due 23/6 tu dia kira base on tarikh last period awk....mmg smpai tarikh edd tu kalau x bsalin juga nurse akn bg tambahan seminggu utk serah diri sbb tu jd 29/6.... Yg lg 1 tarikh tu dpt dr scan kan?sbb scan tu dpt tarikh edd base on saiz n pkembangan bby dlm rahim

4y ago

Haah..btullah apa awk bgtau tu ..thankssss awk..doakan sy ye😊