Due date 2/6

Assalamualaikum ibu2 semua...saya due date 2/6 ,, tapi harini masih belum ada tanda2..ada yg sama x??kena serah diri 8/6 ni...dh hjung2 ni tiba2 plk keputihan datang balik..tapi tak gatal..normal x?

2 Balas

sma kita sis . sy pun due 2/6 . 8/6 ni kne serah diri .. masih jugak tkde tnda2 . risau2 jugak ni nk menunggu 8/6 . tp sy keputihan tkde sgt . ade siket sgt je tu pun klau korek siket lah . tk tau la normal ke tk klau keputihan dtg balik .

12mo ago

yeke . semoga dipermudahkan segala urusan sis n bby sis ye . mudah-mudahan kuning nye cpt turun amin

Awak sakit x bahagian ari2 tu?

12mo ago

sakit time baring je..nk tukar posisi kiri ke kanan..kalau jln ok lgi .x sakit sgt