period atau gugur

salam n hai mommies maaf gambar kotor n bukan gambar saya..saya pinjam gambar org tapi sama macam yg saya alami. .last 2years masa gugur 6w keluar kantung n sama macam dlm gambar... last period 4/1 patut period 3/2 tapi lewat 14hari 17/2 keluar spotting coklat 18/2 keluar darah 1pad 19/2 pukul 1am keluar darah macam gambar...9am keluar sama tapi bentuk bulat macam kantung saya tak cek upt wlpn lewat 2minggu sebab saya ambil pil noriday last mkn 23/1... start 24/1 saya makan oralcon...saya tak cek upt sebab ingatkan gangguan hormon lepas tukar pil perancang...tak ada apa2 simptom langsung... keluar darah ni pun senggugut n sakit pinggang ja..harini pun belum cek upt...minta pendapat kat sini mana tau ada yg pernah jadi macam saya

period atau gugur
12 Balas

ni sy keguguran 6 weeks ..ni kantung

2y ago

sebak pula tengok gambar janin tu. comel ja dia tapi takda rezeki nak membesar. apapun syukur & tahniah sis mengandung lagi. disebalik kesedihan Allah gantikan zuriat yang lain. semoga sihat selalu hendaknya

aamiin insyaAllah