38 minggu

Salam n hai mami2..ada tak pengalaman..sakit pinggang sebelah kiri ja....tme baring sebelah kiri ..trsa sakit..trs prut mmulas..tp bila baring sebelah kanan tak rsa sakit ...jadi skg baring sblh kanan ja...ada tak mami mcm tu??..da 4 ari da ni

2 Balas

Sama la 38w.. Pinggang xsakit, tapi sakit ari2 je.. Sama jugak memang mengiring kanan je selesa

Yela.. Sy pn klau mengiring ke kiri rse xselesa.. Mcm sakit... Kanan ok pulak..