Sakit pinggang sebelah kanan ja

Saya dah 26 weeks. Sejak 2 minggu lepas saya sakit pinggang sebelah kanan. Sebelah kiri ok ja. Ada tak ibu2 yang alami? Normal ke tu? Nak berjalan pun sakit. Tak hilang2 sakit dia dari 2 minggu lepas. #firstmom #pleasehelp #advicepls

1 Balas

pinggang sahaja ke menurun ke betis sis? ada certain movement yg trigger tak? macam2 boleh jadi sis sakit pinggang ni. boleh jadi otot je lenguh bawa perut. boleh jadi PGP. boleh jadi buah pinggang. boleh jadi sciatica. seeloknya sis naikkan isu ni next check up, boleh doktor check dan pastikan betul2 sakit tu sebab apa.

6mo ago

Ok2 terima kasih banyak2 ya sis