lendir coklat

Salam n good morning mommy semua. Tadi pagi sy sedar ada keluar lendir coklat tapi tak banyak. Skrg sy pregnant 13weeks. X rasa sakit apa2 pun. Cuma paha kanan rasa sakit2. Petang nanti baru dpt pg hospital sbb husband kerja lagi. Ada siapa2 ada pengalaman mcm sy tak? Tq.

1 Balas

it's normal. pergi jumpa doctor to check lagi elok, maybe doctor akan bagi ubat kuatkan rahim. selain tu just banyak rehat, and kalau boleh bedrest for few days.