Lendir coklat

Hi sy nak tanya pengalaman ibu2 semua jika ada pengalaman seperti sy. Usia kandungan sy 7w 5d, smlm keluar lendir bercampur darah coklat dlm kuantiti yg sedikit. Selepas tue sampai hari nie xda keluar apa2 darah, tapi pinggang sy sakit. Ada x pengalaman seperti sy?

4 Balas

Saya pun sama jd mcm tu. Keluar spotting coklat tp cuma utk beberapa jam. Tp minggu depan keluar lg. Sy jumpa dr scan baby semua ok so dr bg ubat kuat rahim. Skrg dah 9weeks. Selalu doa moga dipermudahkan urusan sehingga melahirkan🥺

hai sama sy 7w 5d.. n bru jgk ada keluar drh tp skit je .. awk dh scan ke ? sy bru scan arini.. kantung dgn janin nmpk tp heartbeat blm ada.. n doc ukur bru 5w 6d..jauh jgk beza tu🥲

4mo ago

normal ja tu sis .. jaga baik2 ..insyaAllah selagi tidak berlaku pendarahan yg bnyk dan berterusan.. insyaAllah ad rezeki ❤️

Saya keluar lendir coklat selame seminggu. Tapi hari pertama dan ke 4 saya pergi jumpa doktor untuk scan dan dapatkan nasihat doktor.

saya msa awl² pregnant hritu pn ad kluar lendir coklat tu , normal je tu mknanya penempelan dh berjaya🥰