Darah keluar selepas cek bukaan normal?

Salam mummysss, hii. Nak tanya la. Saya 38w, petang tadi saya ke Hospital sebab ada spotted darah samar samar je. Dan Doc suruh saya balik dulu sebab bukaan baru 2cm. Soalan saya. Normal ke selepas cek bukaan darah akan keluar setiap 1/2 jam? Darah yg keluar agak banyak berbanding sebelum saya ke Hospital. Sakit contraction tiada, cuma more to sakit cramp di V macam period pain.

1 Balas

lpas doc check jln mmg drh akn kluar..tp kne tgk jugak klau dh mula ad contraction..start kira kekerapan dia..

3y ago

tahniah☺️