Susu ibu similac

Hi parents semua i nak tanya ada sesiapa tak yang minum susu brand similac? Texture susu tu memang susah nak larut ke even dah bancuh dengan air panas ye? Stir lama pun still macam tu juga.

Susu ibu similac
10 Balas

Terima kasih untuk jawapan semua 😊, saya dah cuba bancuh dengan air sejuk baru okay teksturnya jadi smooth je. Selera sikit nak minum 😋

Sya minum susu anmum je x juga x larut.. Coba sis minum susu anmum ye.. Semua susu sma je untuk pekembangn janin cuma jenama dia yg x sama..

dia kena pakai air suam, same jugak la dengan susu enfamama A+ tu dia tak boleh pakai air panas yang betul² baru lepas masak tu.

Susu kena buat dgn air suam. Tak boleh guna air panas sbb nanty jd bketul mcm tu. Sama juga mcm enfamama

saya bancuh guna shakers.. bancuh masa suam2.. lepas tu masuk peti sejuk..

ye....saya pun minum similac. bila bancuh mesti berketul x nak hancur.

Mmg mcm tu sis. Even cmpur air panas dgn air sejuk

Rasanya susu baby Similac pun teksturnya begini

Bancuh dengan air panas , sulam air masak sis

tak sesuai guna air panas .. pakai air n shake