Berat Baby N Mummy

Salam Mummy2 Semua.. Nak Tanya You All Pregnant 26week (6months) Brapa Berat Badan Naik Dri Awal Pregnant Sampai Sekarang? Dan Brapa Berat Baby Dalam Kandungan Sekarang? Just Nak Tahu Jee.. Maaf Kalau Ada Yang Tak Berkenan Dengan Soalan Ni?

1 Balas

Berat sy masa ni tak silap dah 80kg. Hahaha. N baby masa ni 600 gram ke 1 kilo tak silap.

5y ago

Sy dri start preggy naik 6 kilo je sampai skrg.. N berat bby 650gram.. Org lain mcm bnyk naik n bby semua dah cecah 1kilo.. Tu laa risau jugak...