pregnancy

salam hi mummy semua.. sy tgh hamil 8 minggu.. sy nak tanya ada x antara mummy kt sini mengalami gejala yg sama seperti sy skrg..selalu pening.. selalu sakit pinggang waktu nk tidur tmbh2 lg wktu mlm.. susah tidur malam.. perut terasa btul2 kejang.. makin bertambah2 mual loya..apa sy nk buat ya utk mengatasi alahan semua ni.. tq mummy2 semua

1 Balas

Minum air buah mcm orange or honey lemon utk hilangkan loya.Then try tampal koyok or sapu minyak panas utk legakn sakit pinggang.Klau nak letak hot pad pon boleh.8 w waktu rahim stretch out utk bagi ruang baby membesar sbb tu rse mcm tu

4y ago

owh patutla minggu ke8 ni rasa betul2 perut tegang..kdg2 rasa nk ke sapu minyak urut2 kt perut tp takut plk jd apa2 nti.. tq awak for info.. 😊