kehamilan kembar

hi salam semua.. sy nak tanya siapa sini hamil anak kembar..? morning sickness smpai minggu ke berapa je? kerap sakit2 pinggang atau cramp perut x..? mcm mna cara mengatasi alahan ni smua..tq mummy smua..

2 Balas

kembar ke x sis sme je . semua alami atau xd yg alami lngsg bnd2 mcm ni . ni normal sis lg2 sakit pinggang . cram kt kaki la . tapK tgn kaki la . alahan tiap org brbeza sis . ad yg smpai tris ke 2 dah benti alahn . ad yg 3bru bnti . ad yg smpai 3pn xbnti . ad yg awl tris xalah tpi msok tris 3 alah plak. lain2 sis semua pengalamn . mcm sy setiap ank yg sy mengndg 3org . semua xsme alahan . brbeza . tpi 1bnd je same . sakit pinggang . cram2 kaki. bnd ni normal pd yg mengndg .

Kembar or x stiap org x sama.doa mtk permudahkn urusan...