Sakit pinggang

Hai mummy2.. Nak tanya sy da 29 weeks preggy and mengalami sakit pinggang stiap hari..ade x cara utk redakn sakit pinggang ketika tidur..sb sy ssh nak tdo mlm ... Sy da cuba tggikan bantal di kaki tp still ssh nak tdo lah..

1 Balas

Sy suka exercise ringan sebelum tidur. Stretch kaki then jalan sekitar rumah n naik turun tangga sampai mengah n ngantuk.. alhamdulillah malam tu tidur lena.. bangun sbb nk kencing je. 😊