anak angkat

Salam mummy semua saya tengah mengandung sekarang and saya ada anak angkat baru je diambil dri kawan saya umur baby tu bru sebulan. Saya amik baby tu sbb kesian sbb dye dri kluarga yang kurang berkemampuan. Segala proses pengambilan anak nie alhamdulillah selesai dgn mudah. Cuma saya nak minta pendapat bulan depan pulak due date saya. Perlu x saye bgthu dgn parents saya yang saya amik anak angkat?

1 Balas

Berila thu.. tp smua brgantung pd pendirian awak.. sbb mgkn akan ada yg ckap "penat nt nk jaga dua baby" n mcm² la.. so awak kena kuat la.. suami isteri kena berganding bahu utk besarkn dedua tp in shaa Allah, Allah akn permudahkn urusan kalian.. sy doakn awak murah rezeki yer.. aamiin

4y ago

Itulah alhamdulillah baby nie mmg xkuat meragam. Senang jaga. Sye ad ckp ngan baby nty dye ad adk bru terus buat muka cebik.