Confuse dgn teori org tua ni

Masa baby lahir, berat 2.79kg je. Tapi takleh angkat baby sbb berat kata org tua. Tahu2 baby 2bulan berat ~5kg. Lg la takleh angkat sbb berat. Dah tu bila Baru boleh nak angkat anak sendiri ni. Theoretically, baby makin besar makin berat. Bersalin nnti buang saje anak Kalau ikut org tua ni. Ke sbb dorg yg nak pegang baby kita.

2 Balas

ngarut je.. klau sy di situasi tu sy sound blk sy x kira dh terasa ke x dh nmpk mengarut sgt.. dlm ward slps bersalin pun kita sndri yg urus anak kita bkn nurse.. elok je haih kita sihat xde apa jd pun 😑

dah tu siapa nk agkt??🤣🤣🤣 sy xpna dgr lg teori merepek ni sis..abaikan aje..ank mmg nk kne kita agkt..nk mndikan pon kne agkt .abih tu cane?😅😅

2y ago

sama la kita, mertua sibuk susu bagi susu botol padahal i dah ckp nak bf lepastu bising kata kita tak bagi dia pegang anak kita padahal anak kita nak menyusu. anak baru umur 4-5 hari sibuk nak main dengan cucu, budak tak pandai apa pun lagi. gila