dukung ank ketika mengandung

Helo mummies , sy preggy 37weeks msi blh ka ya angkat ank yg brumur 2 thun? Sy tpksa angkat ank sy lpas mndi klau dia nangis2 minta angkat.. Rsau pulak ada kesan dgn bby

2 Balas

Xde apa2 sis. Boleh je.tapi jangan benda yg lgi berat n lagi besa contoh perabot umah ke.

In shaa allah xde kesan apa2 pd baby... Sbnrnya lbh pd tkut ibu yg penat n xlarat je...

5y ago

Syukurlah kalau bgtu, lagipun ank x berat juga.. Skjp2 sj angkat klau sda mula merengek atw mnta manja