Hampir setiap hari setiap malam selsema

Salam & hi mummy semua, saya pregnant 5. Alhamdulillah. Saya hampir setiap hari tak kira la malam ke siang ke selalu kena selsema. Kadang masa siang time kerja pun tiba tiba selsema bersin tu jangan cakap la 🥲 sampai staff staff lain pun pandang lain dekat saya. Bila malam pulak tengah2 tidur tu selsema gatal lelangit 😢 selsema ni bahaya ke tak untuk baby ?

1 Balas

Saya rasa baik awak jumpa doctor cepat. Macam artikel ni cakap tak bagus untuk baby https://my.theasianparent.com/selsema-ketika-hamil