Baby 6 bulan selsema

Hi moms. Ada tips ke utk bg kurang kan selsema baby? Dia pakej batuk2 sikit dgn selsema. Sebab asyik bersin je. Nasal spray tu ada tp saya tak guna lg sebab hingus dia sikit takdelah keluar meleleh tu. Cuma bila bersin mmg nampak la. Ada cara ke atau tips?

1 Balas

blh guna nasal spray lepas tu guna nasal aspirator tuk sedut hingus ank....biasa jd batuk2 ni bila dh start selsema automatik akn dpt batuk..mg ank puan cpt smbuh dan dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

2w ago

most welcome 😉