sawan tangis

Salam mummy semua.. Baby sy dah dekat 5 hari bila nak tido jerr dia akan menangis smpai nak hilang suara.. Lama dia menangis.. Td ade jumpa org yg pandai ilmu perubatan islam ni dia kata baby sy hampir kena sawan tangis.. Sedihnye hati kat mane lah sy blh bawa baby sy berubat supaya tidak menangis seteruk mcm tu.. Mummy2 semua doakan baby sy supaya pulih seperti sedia kala.. Baby sy baru berusia 2 bln 1 hari.. Suami stress smpai cakap kat sy "jgn smpai jd ape2 kat aq" tu membuat kan sy down..???

1 Balas

Sabar sis.. try buka surah2 dkt fon mse bby nk tdo.. n cek perot kmbung ke x

4y ago

Dah sis.. Semua sy dah buat.. Skrg ni ade yg suruh bg mkn... Blh stress sy dibuatnye.. Baby sy 2bln 2 hari berat 5.8kg..