czer lebih dr 3 kali

Salam mummy,, ju nak tanye sikit ade tak diantare mummy semua yg czer lebih dr 3 kali dan mcm mne pengalamn czer yg ke 4,, adrkah sgt memudaratkan untuk mummy semue,, Sebub ju dah 2 kali czer thn ni ialah yg ke 3kali , but doctor ckp awal ni dah mesti yg terakir padahal jrak czer pertama 7th,ke due 4th, doctor sarankn untuk ikat trus potong,, tp ju mcm berbelah bagi nak buat,, so ju nak tanye adekah mummy yg pernah czer 4x yu dan ape jua resiko kehadapan untuk kite,, Trime kaseh mummy Semua Wassalam,,??

1 Balas

Wasalam.. ni sy tak sure post time bila tp sy jawab.. pengalamn boss lama sy dia czer 4 kali, akk ipar sy 3kali.. dia depends pd individu mgikut saranan doctor.. mcm akk ipar sy 3kali je sbb rahim dia dh tkboleh buat kilang baby dh sbb dh teruk.. sbb tu doc sruh stop n ikat.. bkn menidakkan rezeki Allah tp supaya tdk memudaratkan kesihatan sndiri sis.. apa saranan doctor tula kita ikot sbb dia je tahu keadaan dlmn kita n rahim kita