Luka Czer 🥺

Hai mummy yg pernah ada pengalaman bersalin Czer..nak tanye pengalaman mummy,normal ke klau hujung jahitan tu dia akan kluar macam berair sikit ..?.sbb dh nak masuk 3 minggu dh tapi hujung jahitan tu masih lagi mcm berair sikit ..🥺

1 Balas

ya...mcm air luka tu. nanti ada benang putih akn terkeluar. just bersihkan mcm biasa.

4mo ago

Ouhhh,mcm tu yea sis ..🥹..tu lah risau jugak sbb yg lain okayy dh jahitan nyaa sampai hujung dh mcm berair sikit..🥹..baiklah sis,terima kasih sis Share kan pengalaman sis ..🙏🏻