Czer kali keberapa dah??

czer kali kedua dan setrusnya sakit tk?? mummy boleh share pengalaman tk sebb due tk lama dah ni.. ade yg ckap ckp kali kedua n keatas ni sakitt

1 Balas

ikut rezeki. mungkin klu gap dekat, sakit lh. mcm sy gap ngam2 20 bulan czer 1st dgn 2nd. mmg beza sungguh. masa 1st czer..hbis bius, cabut tiub kencing...blh jln mcm biasa. yg kedua ni xdan hbis bius dh mtk ubt tahan sakit. smpai minta suami belikan kt luar utk extra. tp sy difahamkn sakit tu sbb dia toreh scar yg sama. so nerve kat situ baru nk recover tp dh ditoreh lg.

3mo ago

ye. masa 2nd czer..ambil masa seminggu baru blh jln mcm biasa. sblm2 tu slow motion saja