After request utk czer

Hi mummy.. nak Tanya ada x yg sma mcm sya. Ari ni sya buat check up, then sya bgi Tau doctor yg sya nak czer jer sbb baby 1st emergency czer. Pastu doctor kata minum air gula lagi masa 22-24week kandungan. Sblum ni dh minum result ok normal. Adakah dsebbkan nak czer so doctor suruh minum lagi? Tlg bagi penjelasan atau sapa² yg pernah mcm ni. Trima kasih.

3 Balas

biasanya mmg kena minum air gula 2 kali nak check betul² ada gdm ke tak

3mo ago

tak Tau la wak... sbb adik sepupu saya dgn kakak ipar sya minum sekali jer..

Sis minum air gula first msa brp mggu ye?

3mo ago

Ari tue 21 may.. baru sebulan lebih kot.. Ari ni 10 June dh 14minggu 3 hari .