set pantang?

Salam momy.. Boleh suggest tak set pantang apa yg sesuai n best guna.

7 Balas

Salam sis..Set paling best ada lah shaklee..Contact no 01159596976

Amway post natal care. Dari segi dalaman hingga luaran. 💯

5y ago

Sy salah satu distributor dear. Harga dia RM424. Kalau nak tau barang2 apa yg ada boleh whatsapp sy dulu. Sy terangkan dulu. Kalau kemudian tak berminat pun tak apa. 😀 http://www.wasap.my/601158532711

saya guna nona roguy + jamu ratu malaya

Nonarugai

Nonaroguy

Sy gune mustika ratu

Sye guna nano roguy..Tmbh2 yg nk lawsskan buang ait besar mkn yg pyhtonatal tu elok