set pantang yg sesuai

Hai mummy2..nk tnye la..set pantang ape ye yg paling ok..paling rmai guna..klau blh utk senang n lancarkn pembuangan air besar

9 Balas

Sya tak set sia sbb x smua kita gunakan .... Kalau ikut Sya beli yang loose yang penting sahaja, minyak panas, peram, mandian, pencuci miss v, bengkung macam jamu2 ni awal2 mmg x ambil bila baby dh sebulan baru buat jamu sendiri seperti pati kunyit dan air rebusan lain

Nak lancar buang air. Saya amalkan makan sayur, buah dan air masak secukupnya. Untuk set pantang, beli ala carte. Hanya untuk mandian, pilis, dan untuk sapu dekat perut saja

Nona roguy okay untuk bantu buang air besar, harga pun xterlalu mahal, xterlalu murah, ok ok je

Ikut kemampuan sis .. mcm Saya afiat j..

4y ago

mksd sis lncrkn pmbuangan sprti mngalami sembelit ker??? klau smbelit sis beli jer ubt kt farmasi..syrup lactulose nma ubt tu..sya stndby ubt tu utk jer sya tau sbb sya sndri sndri..set afiat nie mmg murah..

Shaklee bagus sis

Nona roguy

Amway

Nona roguy

4y ago

Itu lah sis..nona roguy xde stok dh skrng ni..tu trpkse cri set pantang yg lain..